Reik uw hand

Het is tijd voor een nieuw begin

Door deze Muharram uw hart open te stellen biedt u een kindje in Irak een nieuw begin.

Geef hoop Geef hoop

Tijd voor hoop

Tijdens deze Muharram campagne zetten wij ons in voor een nieuw begin. En met dat nieuwe begin bieden we hoop. Ditmaal vraag ik – Hassan Jaafar, directeur bij Stichting Al-Ayn - u om kinderen in Irak te steunen door middel van een sponsoring. Een prachtige verrijking op uw leven en een positieve toekomstbieder aan een specifiek weeskind in Irak.

Hassan Jaafar

Ruim 2.500 kindjes hopen op een nieuw begin

“Ik zie elke dag met eigen ogen welke impact deze manier van sponsoren heeft. De verschillen die wij maken in de levens van weeskinderen is enorm. Het heeft impact op de mentale gezondheid en laat hem of haar weer écht kind zijn.”

In Irak staan op dit moment ruim 2.500 weeskinderen op een wachtlijst. Zij hebben onze hulp het hardst nodig. Heeft u ruimte in uw hart om één van deze kinderen een nieuwe toekomst te bieden?

Reik uw hand Reik uw hand

Biedt u een nieuw begin?

Reik uw hand en sponsor een weeskindje!

Ja, ik doe mee! Ja, ik doe mee!

“Als je iets kan doen, doe het!”

Bekijk het verhaal van Ammar, Haidar en Bakir

Ammar, Haidar en Bakir sponsoren kindjes in Irak. Zij verrijkten hun leven en bieden daarmee een nieuw begin. Tijd voor hoop!

Dit wil je weten over ons!

Stichting Al-Ayn heeft sinds 2018 een ANBI-status

En daar zijn wij maar wat trots op! ANBI staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling en wordt door de overheid uitgegeven aan instellingen die zich inzetten voor het algemeen belang. Wij hebben een ANBI-status, omdat wij altijd open en transparant willen zijn in wat we doen.

Het draait bij stichting Al-Ayn namelijk echt maar om één ding: de kinderen in Irak weer een toekomst geven. De uitdaging is groot, want dagelijks komen er nieuwe weeskinderen bij, maar met uw hulp kunnen we levens veranderen. Helpt u mee?