Samen zorgen we dat zij
stralen tijdens het Offerfeest

Dankzij u kunnen zij weer stralen

Voor €25,- doneert u een volledig kledingpakket en voor €12,50 kunt u ook een half pakket doneren. Onze kinderen kunnen zelf het pakket samenstellen, dus ze kunnen echt de kleding uitzoeken die zij zelf leuk vinden. De kleding is van goede kwaliteit en zal nog tot lang na het Offerfeest meegaan. Mocht een kind niet voor de volledige €25,- aan kleding uitzoeken, dan kan het overige geld ook besteed worden aan schoolkleding. Uw donatie gaat dus veel verder dan alleen het Offerfeest! Helpt u onze weeskinderen stralen tijdens het Offerfeest?

Feitje
Volgens Unicef zijn er op dit moment ruim 1 miljoen weeskinderen in Irak
Volgens Unicef zijn er op dit moment ruim 1 miljoen weeskinderen in Irak

Wat doet Al-Ayn?

Alle weeskinderen die binnenkomen bij Stichting Al-Ayn krijgen de begeleiding die zij verdienen. We kijken per kind wat hij of zij op dit moment het hardste nodig heeft en hoe wij het kind kunnen helpen aan een nieuwe toekomst. Dat doen we heel zorgvuldig en we richten ons op de essentiële hulp die het kind nodig heeft. We ondersteunen de kinderen en hun families op de volgende punten:

  • Financiën Denk aan een vast maandelijks bedrag, inboedel, apparatuur, kleding, huisvesting of het generen van een stabiel inkomen.
  • Gezondheid Denk aan voeding, psychische zorg en medische zorg.
  • Scholing Denk aan zorgen dat zij naar school kunnen, bijles krijgen of naar een beroepsopleidingen gaan.
  • Ontspanning Uitstapjes en evenementen.

Doneer aan een betrouwbare ANBI-gecertificeerde stichting

Stichting Al-Ayn heeft sinds 1 januari 2018 een ANBI-status. ANBI staat voor Algemeen Nut Beoogde Instelling en wordt door de overheid uitgegeven aan instellingen die zich inzetten voor het algemeen belang. Het is niet vanzelfsprekend om een ANBI-status te hebben als stichting, want de eisen zijn vrij streng. Als u doneert aan Al-Ayn heeft u dus de zekerheid dat u bij een betrouwbare, gecontroleerde stichting doneert waar het geld écht bij de kinderen terechtkomt. Wij zijn dan ook altijd open en transparant over onze werkzaamheden en waar uw geld naartoe gaat.