Op welke manier wilt u een bijdrage leveren?

Wij kunnen onze weeskinderen alleen helpen dankzij uw donaties en de inzet van onze vrijwilligers. Stichting Al-Ayn heeft al zo’n 100.000 kinderen geholpen en momenteel helpen we 60.000 weeskinderen aan een nieuwe toekomst. Dagelijks raken er nog steeds kinderen wees in Irak. Zij hebben uw hulp keihard nodig. Helpt u mee? U kunt zelf kiezen hoe u wilt doneren.

Unieke manier van doneren

Ons doel is het helpen van de weeskinderen in Irak, maar dat kunnen wij natuurlijk niet alleen. We vinden het belangrijk dat u zelf zoveel mogelijk in de hand heeft waar uw geld naartoe gaat en daarom hebben wij een uniek doneersysteem ontwikkeld. In tegenstelling tot de meeste goede doelen kunt u bij ons namelijk precies kiezen waar uw donatie aan besteed zal worden. Ook het bedrag dat u wilt doneren en de frequentie bepaalt u helemaal zelf.

Hoe werkt het?

Er zijn 24 verschillende donaties die u kunt doen, binnen 5 thema’s. Wilt u bijvoorbeeld het liefst doneren aan de renovatie van huizen, dan kiest u in het onderstaande formulier het thema ‘verzorging’ en het type donatie ‘Renovatie woningen’. Vervolgens kiest u zelf het bedrag dat uw wilt doneren en of dit eenmalig of structureel wilt betalen. Door middel van iDeal doet u vervolgens makkelijk en snel uw donatie.

Klik op onderstaande button voor een overzicht van de thema’s en de bijbehorende type donaties. Dit document kunt u vervolgens ook opslaan of printen.

*Naast deze donaties heeft u ook nog de mogelijkheid om een kind te sponsoren, een aandeel te hebben in langdurige projecten en een donatiebus aan te vragen.

Overzicht type donaties Overzicht type donaties

Met uw Zakat (Al Fitra) geeft u onze weeskinderen een nieuwe toekomst!

De laatste dagen van Ramadan zijn aangebroken en het Suikerfeest nadert. Hoe mooi is het om onze weeskinderen vrolijke feestdagen te bezorgen. Met uw zakat kunt u dat mogelijk maken.

Door uw zakat aan Al-Ayn te doneren kunnen wij nog meer weeskinderen in Irak voorzien in hun levensbehoeften en helpen bij de trauma’s die zij meegemaakt hebben. En het aantal weeskinderen in Irak is enorm. Volgens Unicef zijn er op dit moment meer dan 1 miljoen weeskinderen, geen enkel ander land in de wereld heeft zoveel weeskinderen.

We doen elke dag ons best om de weeskinderen in Irak te helpen aan een nieuwe toekomst. Helpt u ook mee?

Hoe kunt u doneren?

Wilt u de Zakat (Al Fitra) doneren aan onze weeskinderen? Klik dan op onderstaande button of maak uw donatie over op IBAN NL04INGB0006968525, BIC INGBNL2A, T.N.V. Stichting Al-Ayn For Social Care. Vermeld hierbij de code: AYN-ZAK.

Doneer nu uw Zakat Doneer nu uw Zakat